Endringer i abonnement 2020

Vi nærmer oss et nytt årsskifte, og det er fint om vi får beskjed om eventuelle endringer når det gjelder abonnement på Revisjon og Regnskap, Revisor informerer, Facta og Aktuelle satser.

Spesielt viktig er det at selskaper som har flere abonnement, tar en ekstra kontroll av adresser, abonnenter etc. og gir oss beskjed pr. e-post om eventuelle endringer før årsskiftet. Melding om endring kan sendes til forlag@revisorforeningen.no. 

Abonnementer løper videre i 2019 om vi ikke mottar oppsigelse før utgangen av desember i år.

PS! Medlemmer i Revisorforeningen mottar Revisjon og Regnskap som en del av sitt medlemskap. Det inkluderer også tilgang til nettutgaven av bladet. Førstegangs innlogging gjøres ved å bruke abonnementsnummeret (medlemmer i Revisorforeningen bruker sitt åttesifrede medlemsnummer) både som brukernavn og som passord. Abonnementsnummeret er trykt bak på bladet sammen med adressen (sjekk før du river av plasten bladet vanligvis er pakket i).