DnR-konferansen erstatter Geilokonferansen

Til høsten blir det en helt ny konferanse på Gardermoen til erstatning for tre tiår med konferanser på Geilo. – Vi skal videreføre den høye faglige kvaliteten med de beste foreleserne, samtidig som vi med nye spennende sosiale arrangementer skal gjøre DnR-konferansen til en opplevelse for deltakerne. Og så er jo Gardermoen lett tilgjengelig for de aller fleste, sier adm. direktør Per Hanstad i Revisorforeningen.

Redaktør

Alf Asklund

DnR-konferansen arrangeres 27. og 28. august 2013 på Clarion Hotel Oslo Airport, Gardermoen, som bare ligger fem minutter fra flyplassen. I løpet av to effektive dager vil deltagerne få 14 timer med godkjent etterutdanning. – I tillegg blir det et spennende sosialt program og blant annet er Jo Nesbø allerede booket, sier Hanstad.

Fornying

Det har ikke vært en lett beslutning å flytte en konferanse som i så mange år har betydd svært mye både for mange medlemmer og for foreningen. Etter å ha vært i kontakt med mange av revisjonsselskapene som tradisjonelt har deltatt på Geilo og analysert nøye de siste årenes evalueringer, mener vi at tidspunktet er riktig for å gjøre denne endringen, sier han.

– Det er sikkert noen som vil mene at Gardermoen ikke er det mest spennende reisemålet, men jeg er helt sikker på at vi har kommet frem til et totalkonsept som vil gi den enkelte deltakeren en god opplevelse. Arrangementet vil være i fleksible og topp moderne konferanselokaler og alle rom ligger på ett plan, noe som gjør det enkelt og oversiktlig. Deltakerne slipper også all logistikken ved å bo og ha kurs på flere forskjellige hoteller samtidig som vi nå kan samle alle til et felles sosialt arrangement, sier Hanstad.

Sosialt og faglig

I tillegg til det sosiale vil vi som vanlig ha et rikholdig faglig program der kursdeltakerne kan velge fra en meny av kurs. – Vi har lagt vekt på å skaffe de beste foreleserne og regner med å ha hele programmet på plass i løpet av februar. Det blir fra samme tidspunkt mulig å melde seg på via våre internettsider: revisorforeningen.no

Dette bør kunne bli årets happening i revisjonsbransjen, avslutter han.

ÅRETS HAPPENING: Per Hanstad mener at DnR-konferansen bør bli årets happening i revisjonsbransjen.