Revisjon og Regnskap:

Online eller på papir

Revisjon og Regnskap leser du like gjerne på Ipaden som på mobilen, på PCen eller på papir. Bruker du PC, logger du deg inn via revisorforeningen.no mens du går til m.revregn.no for å komme til en versjon som er spesialtilpasset Iphone og Ipad.

Pålogget

Logger du deg inn, får du se alt innhold som har vært i bladet tilbake til og med nr. 5–2003. Første gang du logger deg inn, bruker du abonnementsnummeret (medlemmer i Revisorforeningen bruker sitt åttesifrede medlemsnummer) både som brukernavn og som passord. Abonnementsnummeret er trykt bak på bladet sammen med adressen (sjekk før du river av plasten bladet vanligvis er pakket i).

Oversiktene

Forfatteroversikten viser forfatters navn, tittel på artikkel, hvilket tema artikkelen omhandler og i hvilken utgave av Revisjon og Regnskap artikkelen er publisert.

Emneregisteret viser hvilken vignett de forskjellige artiklene i Revisjon og Regnskap er publisert under (regnskap, revisjon, skatt, avgift osv.).

Ikke-pålogget

Selv om du ikke er logget inn, vil du kunne bla i forfatter- og emneoversikten eller se hvilke artikler som har vært i tidligere utgaver av bladet helt tilbake til og med nr. 5–2003. Uten å være innlogget vil du i tillegg til informasjon om forfatter(e) hovedsakelig se innholdsfortegnelse samt titler og ingresser i de enkelte artiklene. Utvalgte artikler vil også kunne bli gjort tilgjengelig i den versjonen som ikke krever innlogging.

Arkivet inneholder alle utgaver av Revisjon og Regnskap fra og med nr. 5 – 2003.

ALLTID TILGJENGELIG: Revisjon og Regnskap er tilgjengelig der du er.