logo

Notiser

Infotjenester er blitt Simployer

Infotjenester har endret navn til Simployer. Som medlem i Revisorforeningen får du rabatt på ulike elektroniske oppslagsverk som oppdateres løpende av Simployer. I tillegg får du fri tilgang på support fra Simployers rådgivere på telefon.

Nye engasjementsbrev for revisorbekreftelser og rådgivning

Revisorforeningen har utarbeidet helt nye eksempler på engasjementsbrev for oppdrag om revisorbekreftelser og rådgivningsoppdrag. Vi mener eksemplene vil være et godt utgangspunkt for å bestemme vilkårene for slike oppdrag. Det er imidlertid ikke noen plikt til å bruke disse eksemplene.

Se mer på: revisorforeningen.no/fag/nyheter/

Oppdateringsprogrammet – billigere, enklere

Gjør som mange andre – meld deg på Oppdateringsprogrammet – en skreddersydd kursrekke som gjør det enkelt for deg å oppfylle kravene til obligatorisk etterutdanning:

  • Du blir automatisk påmeldt kursene

  • Du får full oversikt over gjennomførte og påmeldte kurs

  • Du kan enkelt gjøre endringer underveis

  • Du får gode rabatter

Les mer på: revisorforeningen.no/oppdateringsprogrammet

Revisorforeningens spørretjeneste

Visste du at du som medlem/praksismedlem kan stille spørsmål til foreningens fagpersoner gjennom vår nettbaserte spørre- og veiledningstjeneste?

Ofte stilte spørsmål og svar

I spørre- og veiledningstjenesten er det under hvert fagområde en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar. Det kan være lurt å sjekke disse før du legger inn et spørsmål. Noen har kanskje spurt om det samme tidligere.

Når kan jeg forvente å få svar?

Alle saker behandles fortløpende og svartiden er normalt én til to dager. Under ferieavvikling og andre spesielle omstendigheter kan svartiden bli noe lenger.

Over 6000 følgere på Linked-in

Revisorforeningen passerte nylig 6000 følgere på Linked-in. Det er vi veldig fornøyd med. Veldig mye god og relevant informasjon legges ut på vår Linked-in-side. Følger du oss ikke, så gjør det i dag – gjerne også på Facebook!